Kapulan KFT közleménye az Ingyenes internettel kapcsolatosan

Kapulan KFT közleménye az Ingyenes internettel kapcsolatosan

Kapulan KFT közleménye az Ingyenes internettel kapcsolatosan

Közlemény az ingyenes internetről !

A veszélyhelyzet ideje alatt egyes gazdaságvédelmi intézkedésekről szóló kormányrendeletek módosításáról szóló 138/2021. (III. 23.) Korm. rendelet által módosított, a veszélyhelyzet ideje alatt digitális oktatással érintett családokat segítő intézkedésekről szóló 501/2020. (XI. 14.) Korm. rendelet alapján az alap- és középfokú nevelés-oktatást folytató köznevelési intézményben digitális munkarendben részt vevő diákok és családjaik, illetve az alap- és középfokú nevelés-oktatást folytató köznevelési intézményben digitális munkarendben tanító pedagógusok – igényük bejelentése esetén – ingyenes helyhez között internetszolgáltatásban részesülnek 2021 márciusában.

Eleget téve a Kormányrendelet rendelkezéseinek 2021.04.19 határidőig fogadjuk be az „Ingyenes digitális oktatás” kedvezményre irányuló jelentkezéseket.


A KAPULAN Kft az ingyenes helyhez kötött internetszolgáltatás elérhetőségét az alap- és középfokú oktatásban digitális munkarendben részt vevő diákok és családjaik, illetve a középfokú oktatásban digitális munkarendben tanító pedagógusok számára 2020. decembertől 2021. február hónapokig saját költségén nyújtotta.

A kedvezmények jóváírásának rendezését a mai napig az államtól semmilyen kompenzációs megoldást és ígéretet nem kaptunk!

Tekintettel, hogy ez a teherviselés a Kapulan Kft, mint kisvállalkozás számára nem fenntartható ezért kétféle lehetőséget biztosítunk ügyfeleinknek.

Az egyik lehetőség, hogy Covid19 (80Mbit/20Mbit-es ) internet sávszélesség biztosítunk a jelenlegi csomagjának( 2-4-8 szeresét kapja ) aktuális előfizetési díj megtartása mellett.

Az igényléseket az ugyfelszolgalat@kapulan.hu –címen fogadjuk. A magasabb sebességen történő szolgáltatást a koronavírus általi korlátozások kormányrendelet szerinti ingyenes időszak végéig biztosítjuk.

Amennyiben elégedett a jelenlegi díjcsomagban biztosított sebességgel, az alábbiak szerint, a kormány által bejelentett 30 napra szóló díjmentes használat mellett is dönthet.

 Amennyiben Ön jogosult a díjmentes internet szolgáltatás igénybevételére, kérjük igényét jelezze az ugyfelszolgalat@kapulan.hu címre 2021. április 19-ig. (Személyes ügyintézésre a vírushelyzetre való tekintettel nincs lehetőség.)

Kollégáink mindent megtesznek annak érdekében, hogy a vírushelyzetben is megbízható, magas színvonalú szolgáltatást biztosítsunk Önöknek!

Kérdés esetén a 0670-535-58-57 telefonszámunkon, valamint az ugyfelszolgalat@kapulan.hu email címünkön készséggel állunk rendelkezésükre!

Üdvözlettel: Kapulan Kft. ügyfélszolgálat