Manapság az információs társadalomnak is nevezett világban az egyik legfontosabb szükséglet az információk gyors, megbízható elérése és a korlátozásoktól mentes kommunikáció. Mi összekötjük Önt a világgal.

A Kapulan Kft. alapvetően infokommunikációs szolgáltatást – internet elérést nyújt Kapuvár és környékén magánszemély és üzleti partnerei számára már több, mint egy évtizede. A 2006-ban családi vállalkozásként alakult Kapulan Kft. vezeték nélküli internet szolgáltatás nyújtásával kezdte tevékenységét a térségben és a jó minőségű szolgáltatásnak és gyors szupportnak köszönhetően ma már 13 alkalmazottal a régió egyik meghatározó infó-kommunikációs szolgáltatójának számít.

A Kapulan a térségben az internetelérést vezeték nélküli technológia segítségével kapcsolódó modemek és hálózati csomópontok segítségével oldják meg. A sűrűn telepített hálózati csomópontokról általában 1-5 km-en belül tudják a felhasználói modemek elérni a hálózatot, amely nagy jelerősséget és akár 50 Mbit-1000Mbit-es letöltési sebességet is lehetővé tesz. Az ily módon kialakított szolgáltatás nagyon rugalmas, elvileg a területen bárhol képes internetelérést biztosítani.

Magánszemély megrendelők esetében jellemzően 25-200 Mbit sebességű csomagok érhetőek el, míg üzleti felhasználók az 50-1000 Mbit sebességű csomagokból választhatnak. Ha a vállalkozás számára fontos a nagy feltöltési és letöltési sebesség, a folyamatos, stabil internetkapcsolat akkor akár szimmetrikus bérelt vonali internetszolgáltatást is tud nyújtani a cég garantált sávszélességgel és 6 órán belüli hibajavítással.

A szolgáltatás tulajdonságából következően akár a városi környezettől távol lévő, elszigetelt telephelyek, létesítmények is kapcsolhatóak ezzel a technológiával a hálózatra, vagy ideiglenes rendezvényhelyszíneken is könnyedén biztosítható az internet.

Az internetszolgáltatás megrendelése mellett természetesen biztosítja a cég a megfelelő email cím lehetőségeket, tárhelyet, vagy akár fix IP cím lehetőségét is.

Az internet szolgáltatás mellett a Kapulan hálózat mellett szól a stabil üzemelés, jelenleg 99,8 %-os rendelkezésre állást garantálunk, a rugalmas ügyfélszolgálat és a gyors és hatékony hibaelhárítás és a kapcsolódó szolgáltatások, mint például: helyi hálózat kialakítás (vezetékes-vezeték nélküli ), hibaelhárítás, stb.

A Kapulan Kft. sikereinek záloga a folyamatos fejlesztés, a legújabb technológiai feltételeknek megfelelő központok telepítése, a stabilabb és nagyobb sávszélesség biztosítása és a kapcsolódó szolgáltatások körének a felhasználói igényekre reflektáló bővítése.